Proizvodi

samousluzne autopraonice

Samouslužne autopraonice

Ovaj koncept autopraonica je sve prisutniji kod nas i u svijetu. Vozači sami biraju u koje vrijeme i na kojem mjestu će očistiti svoj automobil, bez angažovanja dodatnog osoblja. Sami obavljate sve radnje koje su potrebne da vaš omiljeni četvorotočkaš zablista u punom sjaju.

Više informacija
samousluzne autoptaonice

Automatske autopraonice

Definitivno najača strana Christ kompanije. Jedini na svijetu koristimo tehnlogiju savijenih četki, koje su zaštićene kao patent kompanije Christ. Ovaj koncept pranja se odvija potpuno automatski uz detaljno pranje i sušenje vašeg vozila. Postoje i mašine koje peru bez četki, čime se briše šansa bilo kakvog oštećenja, za više detalja kliknite na naslov.

Više informacija
tuneli za pranje vozila

Tuneli za pranje vozila

Predstavljaju najbrži način za pranje vozila na svijetu. Tuneli vam omogućavaju da ostvarite najveći broj pranja u radnom času, jer mogu da peru do pet vozila odjednom, što znači da se pomoću tunela može najviše i zaraditi. Zato nije ni čudo da ova vrsta autopraone je najpopularnije u Njemačkoj zbog svih ovih prednosti.

Više informacija
kamioni

Praonica za kamione i autobuse

Postanite konkurentni, osvojite tržište, ubrzajte vrijeme pranja kamiona i autobusa, smanjite trošak pranja istih I posmatrajte rezultate. Christ je jedna od malobrojnih kompanija koja proizvodi ovakve vrste praona i upravo Christ je najzastupljeniji u ovom polju, pogledajte detaljnije zašto.

Više informacija
vozovi

Automatske praonice za vozove

Sa najvećom referenc listom na svijetu, Christ prednjači u tehnologiji ispred konkurenata u proizvodnji praonica za vozove i tramvaje. U našoj državi još nemamo niti jednu praonu ovog tipa, pa čak ni u regiji.

Više informacija